DESPRE MINE

E greu sa iti spun cine sunt, dar incerc sa iti las cateva idei mai jos.

Idealist, visator si perseverent, mi-am propus sa nu fac compromisuri, asadar cu zambetul pe buze si cu capul sus o sa ajung intotdeauna unde mi-am propus. Nu vreau o viata precisa, nici standard, nu te obosi sa imi spui ca viata nu e roz, daca totusi asta crezi, imi pare rau sa te anunt, dar nu muncesti destul. Despre mine? Sunt un simplu baiat care in drumul sau catre maturitate, a avut norocul de a se indragosti de fotografie, si cum sub influenta iubirii oamenii fac lucruri ciudate, asa am ajuns sa renunt la admiterea pentru medicina, si da, in opinia unor oameni poate este de neinteles de ce as vrea sa fiu un “banal fotograf” in loc de un medic!

De ce? Meseria de fotograf impreuna cu pasiunea pentru fotografie si natura, vor face din mine un om fericit, independent si atat de liber cum rar va este dat sa vedeti in randul medicilor:D.

Ce fel de fotograf? Bun, vreau sa demonstrez ca pasiunea si munca te pot urca pe culmile succesului indiferent de profesia pe care o ai. Prin urmare nu voi inceta sa invat, sa evoluez, visul meu fiind sa ajung cunoscut la nivel mondial!

Daca nu te-ai plictisit pana aici, mi-ar placea sa ne intalnim,  sa iti demonstrez ca faptele mele sunt mai mari decat vorbele scrise mai sus.

FUN FACT

4 WORKSHOPURI

3500+ PORTRETE

5000 POZE IN NATURA

100000 POZE FACUTE

12 TARI VIZITATE

1231 CAFELE BAUTE