Sfaturi simple pentru o nunta reusita

In ultima perioada ca fotograf de nunta, am observat ceva care mi-a atras atentia. In cazul in care ai avut deja nunta, cel mai probabil acest articol nu este pentru tine, dar sigur stii pe cineva caruia i-ar putea fi de ajutor. In cazul in care nu ai avut deja nunta, iti sugerez sa incerci sa aplici aceste sfaturi la nunta ta!

De ce scriu acest articol?

Asa cum spuneam, la un eveniment rolul fotografului este acela de a observa cele mai fericite momente pentru a le materializa pe vecie sau cel putin asa ar trebui, dar despre asta vorbim in alt articol.

Incercand sa ofer cele mai bune momente, cu tristete am observat ca adesea mirii in loc sa se bucure de una dintre cele mai frumoase zile din viata lor, ajung sa fie crispati, obositi si in cele mai rele cazuri chiar sa vada nunta ca pe un cosmar.


Ce poti face sa te bucuri in ziua nuntii?

Pai din fericire pentru tine ai ajuns unde trebuie, in primul rand as vrea sa intelegi ca inainte de orice, la nunta ta cred ca ar trebui sa te simti bine, asta ar trebui sa fie prioritatea ta numarul unu daca ma intrebi pe mine. In primul rand nu ar trebui sa te strsezi, dar ca sa poti face asta iti trebuie putin timp investit in organizarea evenimentului. Oamenii au tendinta sa faca planuri prea aglomerate, iar lipsa unei organizari plus cele 10000 de chestii pe care iti propui sa le faci nu pot duce decat la o zi prea plina ajungand in final sa iti doresti doar sa scapi de ea:D

Cum?

Incearca sa iti cauti din timp toate serviciile nu doar restaurantul, sarcinile care se aduna pot deveni coplesitoare daca nu le abordezi din timp. Dupa restaurant ar fi bine sa iti rezervi muzica/fotografia/servicii speciale. Fie de la fotograf, fie de la oamenii cu muzica sigur poti primi recomandari in legatura cu restul serviciilor de care ai nevoie, dar si in legatura cu organizarea. Nu le lasa pe ultima suta de metrii daca vrei sa iasa bine. Alege din timp programarea pentru make-up, sunt sigur ca nu vrei sa mergi la machiat la 7 dimineata cand actiunea ta incepe la ora 13, poate ti se pare ciudat, dar se intampla adesea sa nu mai gasesti un loc liber la ora dorita.

Daca ai posibilitatea incearca sa nu ingramadesti cununia civila in ziua nuntii.

Incearca sa pui biserica in asa fel incat fie sa iti permita sa mergi direct la local, fie sa iti lase cateva ore bune pana la local. Crede-ma, nu vrei sa ai o ora in care sa nu stii ce sa faci cu ea.

Exista tendinta oamenilor de a lua prea in serios asa zisele “obiceiuri”, unele sunt cu adevarat frumoase, dar vreau sa intelegi ca nu se intampla nimic daca sari peste cateva sau chiar daca le sari de tot:)). Asa ca alege-ti doar obiceiurile care iti plac cu adevarat, iar daca NU ITI PLAC, NU LE FACE. Asta iti poate salva mult timp si nervi. Cu cat ai mai mult timp liber in ziua nuntii cu atat de vei simtii mai bine si mai relaxat/a. Pe parcursul zilei incearca sa impui o atmosfera lejera, nu una in care sa fiti stresati ca poate ati uitat nu stiu ce obicei si o sa aveti ghinion 300 de ani.

In incheiere as vrea sa iti spun sa nu te zgarcesti, mai ales la muzica, de obicei aceasta are un rol decisiv in dinamica petrecerii, nu vrei ca toata lumea sa stea la masa din cauza muzicii neadecvate. A, si daca iti plac pozele si vrei niste aminti de neuitat (pana la urma doar cu asta ramai in timp) nu alege fotograful doar dupa pret.

#AMINTIRILE CONTEAZA

P.S: Nu uita sa te bucuri si sa fii relaxat/a YOLO .

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *